AARHUS
TECH

Grundforløb 1, fagretning, EUX Tech

Fagretning, EUX Tech

for dig der kommer fra 9. eller 10. klasse

EUX er for dig, der gerne vil kombinere en erhvervsuddannelse med en erhvervsfaglig studentereksamen. På den måde kan du blive håndværker og student på samme tid. På EUX vælger du samtidigt at følge en af de andre fagretninger. Alt efter hvilken fagretning du følger, kan du vælge forskellige projekter.

Du kommer til at arbejde med dine kloge hænder og din kreative hjerne. I en stor del af undervisningen kommer du til at arbejde tværfagligt og praktisk, og du kommer til at arbejde både alene og sammen med andre.

Du får fag på gymnasieniveau. På grundforløbet har du dansk, engelsk og samfundsfag på C-niveau. Samtidig har du de praktiske fag, hvor du bl.a. lærer, hvordan erhvervslisvet er skruet sammen, og hvad der forventes af dig på en arbejdsplads. 

Du bliver introduceret til

EUX-uddannelser


Anlægsstruktør, bygningstruktør og brolægger - EUX

Bager og konditor - EUX

Bygningsmaler - EUX

Bygningssnedker - EUX

Datatekniker - EUX

Ernæringsassistent - EUX

Gastronom, kok - EUX

Gastronom, smørrebrød og catering - EUX

Industritekniker - EUX

Murer - EUX

Møbelsnedker - EUX

Personvognsmekaniker - EUX

Smed - EUX

Tømrer - EUX

Tjener - EUX

VVS-energispecialist - EUX

Varighed


Grundforløb 1 varer 20 uger

Start hvert år  i august

 

Lokation

Gymnasiale fag

Kileparken 25, Tilst

 

Erhvervsfagsundervisning

Dollerupvej 4, 8000 Aarhus C.  Sådan arbejder vi

Vi gør meget ud af, at du og dine kammerater får en anderledes skoledag. Meget af tiden arbejder vi på tværs af teoretiske og praktiske fag. Vi arbejder meget med temaer og projekter, og ofte også på tværs af de forskellige erhvervsfag, så sammenhængen bliver tydelig. Vi har stor fokus på din og dine kammeraters trivsel, og derfor vil motion og bevægelse være en integreret del af din skoledag.

Du kommer til at arbejde med en masse forskellige opgaver og teorier inden for både håndværksfag, IT og madlavning. Du vil lære om alt lige fra sammenføjnings- og mureteknik til kodning og sund mad. Fagretningen giver dig kort sagt mulighed for at prøve lidt af det hele, så du kan blive klogere på dig selv og dine interesser. Fagretningen er kun tilgængelig som EUX-uddannelse - og kan derfor ikke tages som en erhvervsuddannelse.