AARHUS
TECH

EUD10 - Tech

Opdag, hvad du brænder for

På Tech får du mulighed for at eksperimentere med massevis af håndværk og fag inden for madlavning, IT, design og byggeri. Når du afprøver de mange forskellige arbejdsfelter, metoder, værksteder og udstyr, som dette 10. skoleår præsenterer dig for, afprøver du i virkeligheden også dig selv. Ved rent faktisk at springe ud i mulighederne hér, finder du nemlig ud af, hvad der er det rigtige for dig.

 

Tæt på virkeligheden, tættere på dig selv

En dag om ugen kommer du ud i vores professionelle værksteder, hvor du fordyber dig i en erhvervsretning. Det kan være mad, IT, design eller byggeri. Du kommer desuden helt tæt på virkeligheden, når du skal på brobygning og ud i praktik i en virksomhed.

Måske får du i sidste ende bekræftet, at det, du allerede havde tænkt på, du ville efter grundskolen, er det rigtige for dig. Måske opdager du en ny side af dig selv og forelsker dig i et fag, du ikke kendte til. Og måske finder du ud af, at en erhvervsuddannelse alligevel ikke er dig. Uanset hvad kommer du tættere på dig selv og din vej ud i verden.

 

Kom flyvende fra start

Tech er en erhvervsrettet 10. klasse, også kaldet EUD10. Det betyder egentlig bare, at du får fornemmelsen af, hvordan det er at gå en erhvervsskole, bl.a. ved at prøve kræfter med forskellige håndværk. Du kan sagtens starte på en gymnasial uddannelse efterfølgende. Hvis du imidlertid begynder på en erhvervsuddannelse, har du et fantastisk udgangspunkt fra dag ét, fordi du allerede kender til dit håndværk, lærerne og kammeraterne på skolen.

 

Vælg Tech, hvis du...

  • vil have smagsprøver på forskellige erhvervsuddannelser og i praktik i en virksomhed.
  • kan lide at bruge både dit hoved og dine hænder i boglige og praktiske fag.
  • interesserer dig for mad, IT, design eller byggeri.
  • nyder at arbejde med projekter, også sammen med andre.
  • synes det er fedt at kunne lave ting selv.

 

Selvom EUD10 - Tech er et erhvervsrettet 10. klasseforløb, skal du stadig have dansk, matematik og engelsk. Du skal desuden til en afsluttende eksamen. Sådan sikrer vi, at du kan søge ind på alle ungdomsuddannelser, uanset hvilken af vores tre 10. klasser du tager.

YouTube er deaktiveret.