AARHUS
TECH

Oplæring i udlandet (OPU)

- for dig, der orienterer dig ud mod verden og ønsker et forspring i den internationale konkurrence om de mest spændende stillinger, når du er færdiguddannet.

Ønsker du at tage din oplæring - eller dele af den - i udlandet, kan du tage af sted gennem OPU-ordningen, der står for oplæring i udlandet. Det betyder, at du kan tage oplæringen hos en virksomhed i udlandet i stedet for at være i oplæring i en dansk virksomhed. 

Gør verden til din arbejdsplads - tag oplæring i udlandet


I dag er det vigtigt, at du orienterer dig ud mod verden, fordi både erhvervslivet og uddannelserne tænker internationalt. Hvis du kombinerer din uddannelse med én eller flere perioder med oplæring i udlandet, kan du få et afgørende forspring i konkurrencen om de mest spændende jobs, når du er færdiguddannet.

AARHUS TECH har mange års erfaring med at sende elever på oplæringsophold i udlandet som en del af deres erhvervsuddannelse.


OPU-ordningen garanterer, at din oplæring er godkendt

Med OPU-ordningen er du sikret, at du kan komme i oplæring hos en virksomhed i udlandet og opnå de samme kompetencer som i en dansk virksomhed.

Du kommer hjem på skoleophold på AARHUS TECH - ligesom hvis du tog din uddannelse i Danmark. Du får økonomisk tilskud fra AUB (Arbejdsgivernes Uddannelsesbidrag).

Planlæg, og forbered dit OPU-ophold i god tid, så får du mest ud af det.

Mere information

OPU – kom i oplæring i udlandet

OPU – tag til udlandet som en del af oplæringen i en dansk virksomhed

OPU - alt det praktiske, når du skal arbejde i udlandet

 

Kontakt

På hver adresse på AARHUS TECH er der en OPU-kontaktperson, som kan hjælpe dig.

Viby J

Christina Frøge Albæk Jørgensen

T +45 2231 8610
cfl@aarhustech.dk

Data- og kommunikationsuddannelsen, elektriker, elektronik- og svagstrømsuddannelsen, lager- og terminaluddannelsen, personvognsmekaniker, vejgodstransport - chauffør

Aarhus N

Anne Sofie Hansen

T +45 2223 4525
ash@aarhustech.dk

Bygningsmaler, ejendomsservicetekniker, industritekniker, mediegrafiker, murer, serviceassistent, sikkerhedsvagt, snedkerfagene, smed, struktørfagene, teknisk designer, tømrer, VVS

Aarhus C

Henrik Mølgård Axelsen

T +45 6198 7316
hema@aarhustech.dk

Ernæringsassistent, frisør, gastronom, gourmetslagter