AARHUS
TECH

Kom og se, hvordan vi arbejder på AARHUS TECH

Introduktion for 8. klasse

Det kan gøre en stor forskel for unge, at de oplever forskellige skoler og miljøer. Ikke mindst, når de skal tage en beslutning om deres fremtid efter grundskolen.

På AARHUS TECH glæder vi os til at give unge fra 8. klasse et kig ind i vores verden.

På intro-dagene kan eleverne se lokaler og værksteder og møde både lærere og erhvervsskoleelever. Og gæsterne nøjes ikke med at se på. Vi er klar med et program, hvor 8. klasses-eleverne selv skal i aktion og klare nogle praktiske udfordringer, inden for den fagretning de har valgt.

 

Et besøg, der bygger bro

Vores erfaring er, at eleverne på intro-dagene får en god fornemmelse af, hvad en erhvervsuddannelse er. Dermed kan de lettere finde ud af, hvad der skal ske efter grundskolen.

Brobygning foregår over 2 dage og varer fra kl. 8.30 til 13.30.

Under besøget fortæller vi om de faglige og personlige kompetencer, der kræves for at starte på en erhvervsuddannelse. Desuden orienterer vi om de mange fag, erhvervsuddannelserne spænder over, og hvilke job de giver adgang til.

Erhvervsuddannelserne har den praktiske og håndværksmæssige tilgang til fagene. Og det skal eleverne selvfølgelig også mærke på intro-dagene.

De kommer til at deltage aktivt i undervisningen begge dage, og vi lover, de får hænderne op af lommerne, sved på panden og smil på læben!

Velkommen til intro-dage på AARHUS TECH!