AARHUS
TECH

Brobygning til Vild med mad for 10. klasse

To eller tre dage

Brobygning på fagretningen Vild med mad

Praktisk info

Varighed: to eller tre dage.

Hvor: Dollerupvej 4, 8000 Aarhus C.

Mødetid: kl. 8:30-13:30.

Kantine: Du kan købe frokost med kort og MobilePay.

Fravær: Kontakt egen skole.

Sådan ser dit program ud 

 

Dag 1

Dag 2

Dag 3 (for personer der skal på tre dages brobygning)

Velkomst.

Samling og gennemgang af gårdagens opgaver

Samling og gennemgang af gårsdagens opgaver.

Intro med rundvisning. Vi gennemgår dagens opgave. Vi gennemgår dagens opgave.
Oplæg om fagretningen Vild med mad og EUD/EUX.
Vi gennemgår dagens opgave. Tilberedning af dagens opgave med årstidens råvarer Tilberedning af dagens opgave med årstidens råvarer.
Vi arbejder i køkkenet. Vi arbejder i køkkenet. Vi arbejder i køkkenet.
Oprydning og rengøring samt opsamling på dagen. 

Oprydning og rengøring samt opsamling på dagen.

Evaluering (2-dageskursus )

Oprydning og rengøring samt opsamling på dagen.

Evaluering (3-dageskursus) 

 

Vi laver mad sammen i køkkenet

Hver dag vil du få nogle praktiske og teoretiske udfordringer. Det kan være opgaver indenfor bager-, slagter elle kokkeområdet. Vi har også mulighed for at komme på virksomhedsbesøg.

Når du arbejder i køkkenet eller bageriet vil du blive undervist i elementær hygiejne. Det er vigtigt, at du følger anvisningerne og overholder kravene til god hygiejne. Er du i tvivl, så spørg en lærer.

Din fremtid med en uddannelse indenfor Vild med mad


Har du fundet ud af, at du kan lide at arbejde med mad? Og er det vigtigt for dig at yde god service overfor kunder og gæster?

Så er fagretningen Vild med mad måske noget for dig også i fremtiden.

Efter de første 20 uger på fagretningen vælger du en af følgende uddannelser:

Om uddannelser indenfor Vild med mad

Måske vil du gerne lave gourmetmad på en restaurant, frokostbuffeter i en kantine eller måltider til syge eller ældre i et institutionskøkken? Eller måske vil du arbejde med kød og færdigretter til slagterbutikkens montrer? Måske foretrækker du at være tjener og dække bord og servere for gæsterne?

På Vild med mad-grundforløbet snuser du til lidt af det hele og finder ud af, hvor din passion ligger.

I en stor del af undervisningen kommer du til at arbejde tværfagligt og praktisk i forskellige værksteder som køkken, restaurant og slagter-skærestuen. Vi underviser ofte i forskellige temaer, som I arbejder sammen om. Det kan være "Mig og min mad", "Naturen som spisekammer" og "Madoplevelser".

Glæd dig til en uddannelse med masser af spændende projekter sammen med andre unge!