AARHUS
TECH

Grundforløb 1 - Vild med mad

Vild med mad

for dig der kommer fra 9. eller 10. klasse


Byg en restaurant!

I skal i grupper arbejde tæt sammen om at opbygge jeres egen restaurant. I skal beslutte, hvad der skal serveres i restauranten? Hvem skal servere? Skal det være sundt? Hvilke råvarer skal der bruges?

Du kommer til at arbejde med mad på mange forskellige måder. Måske vil du gerne lave gourmetmad på en restaurant, måske mad i en kantine til professionelle sportshold eller store institutioner som hospitaler m.m. Måske vil du gerne udskære kødet, der skal bruges til forskellige madretter eller lave forskellige delikatesser. Eller måske vil du gerne sørge for  god mødeforplejning og hygiejniske forhold.

Kunden eller gæsten skal føle sig godt tilpas, og du lærer, hvordan du kan være med til, at det lykkes. Service er et nøgleord i forbindelse med mad, hvad enten der er tale om kunder i en butik eller i en kantine, gæster i en restaurant eller måske ældre eller syge i en institution eller på et sygehus.

YouTube er deaktiveret.

1:12 minutter

Du bliver introduceret til

Uddannelser


Bager og konditor (EUD og EUX)

Ernæringsassistent (EUD og EUX)

Gastronom - kok (EUD og EUX)

Gastronom - smørrebrød og catering (EUD og EUX)

Gourmetslagter (EUD)

Serviceassistent (EUD)

Tjener (EUD og EUX)

Varighed


Grundforløb 1 varer 20 uger

Start hvert år  i august

 

Lokation


Erhvervsfaglige fag

Dollerupvej 4, Aarhus C

 

Gymnasiale fag på EUX

På grundforløbet:
AARHUS GYMNASIUM, Tilst
Kileparken 25
8381 Tilst

På hovedforløbet:
AARHUS GYMNASIUM, Viby
Hasselager Allé 10
8260 Viby J

 

Sådan arbejder vi

Vi gør meget ud af, at du og dine kammerater får en anderledes skoledag. Meget af tiden arbejder vi på tværs af teoretiske og praktiske fag. Vi arbejder meget med temaer og projekter, og ofte også på tværs af de forskellige erhvervsfag, så sammenhængen bliver tydelig. Vi har stor fokus på din og dine kammeraters trivsel, og derfor vil motion og bevægelse være en integreret del af din skoledag.

På grundforløb 1 skal du have klasseundervisning i dansk og matematik to dage om ugen. Resten af tiden bruger du på dine erhvervsfag. Læs mere om fagene på grundforløb 1.