AARHUS
TECH

Et år der bevæger dig

Få faglig og personlig udvikling med en 10. klasse

Tag hånd om dig selv og din fremtid med en 10. klasse

Når du tager 10. klasse, får du et anderledes skoleår. Du finder ind til kernen af, hvem du er, hvad du vil, og hvad du kan.

Sammen med andre unge, får du en hverdag, der byder på stærke, sociale relationer og mulighed for at dyrke dine interesser – også dem du slet ikke vidste du havde.

Fællesskab og fordybelse i fag, der ligger ud over traditionelle skolefag, er på programmet, uanset hvilken 10. klasse du vælger. Sådan sørger vi for, at du roligt kan lade dig styre af din nysgerrighed og vælge dén linje, som bedst matcher dine drømme.

 

Få de bedste rammer og de bedste vilkår

For nogle unge er en erhvervsuddannelse vejen til et godt liv. For andre unge er det en gymnasial uddannelse. Og så er der unge, som vælger en EUX for at få begge dele.

Hvad du skal efter 10. klasse, blander vi os ikke i. Det er et valg, vi lader dig om at bestemme. Dét, som er vigtigt for os, er at give dig de bedste vilkår for at kunne træffe det rigtige valg.

Det gør vi blandt andet ved at give dig enestående adgang til AARHUS TECHs veludstyrede værksteder og AARHUS GYMNASIUMs topmoderne laboratorier. Når du færdes på skolerne, får du desuden en fornemmelse af, hvordan stemningen og studielivet er på de forskellige typer af ungdomsuddannelser.

Din almindelige klasseundervisning foregår på Halmstadgade 6, 8200 Aarhus N.

Fordele ved 10. klasse

1. Du får tid til at finde ud af, hvilken uddannelse du kunne tænke dig.

2. Du bliver støttet i din personlige og faglige udvikling, når du skal vælge en ungdomsuddannelse.

3. Du bliver bogligt stærkere, samtidig med at du fordyber dig i praktiske fag.

4. Du prøver nogle fag, du måske ikke kender, før du skal vælge ungdomsuddannelse.

5. Du kender allerede skolen og fagene, når du efter 10. klasse begynder på en erhvervsuddannelse, i gymnasiet eller EUX.