AARHUS
TECH

Grundforløb 1 - Styling og livsstil

Styling og livsstil

for dig der kommer fra 9. eller 10. klasse


Fantasi og kreativitet skaber rammerne

Styling og livsstil er for dig der gerne vil arbejde med mennesker, som synes at pleje, omsorg, kost og mode er interessant. Her kommer du i klasse med andre unge, der interesserer sig for indre og ydre skønhed. Det betyder, at vi arbejder med det hele menneske.

I løbet af 20 uger lærer du om wellness, motion, kost, sunde vaner, hår og makeup. Når man har at gøre med mennesker, er det vigtigt at yde god kundeservice og skabe afslappende rammer, så det skal vi arbejde med. Du skal desuden en uge i praktik, hvor du snuser til hverdagen i en virksomhed.

Vi bruger øvelseshoveder i skolens saloner – og os selv. Vi er ofte modeller for hinanden, så du bliver hurtigt rystet godt sammen med dine klassekammerater. Undervisningen er en god blanding af teori og praktisk opgaver, nogle gange alene og andre gange sammen med andre. Vi laver projekter, der kobler håndværksfagene med dansk og matematik, og samarbejder desuden med elever på andre fagretninger.

Her er fokus på mere end faglighed

På Styling og livsstil lærer du ikke kun at blive en dygtig håndværker – du lærer dig også om dig selv. Når du starter på grundforløbet, starter du i virkeligheden på en dannelsesrejse ud i voksenlivet. Du udvikler dig som menneske og bliver afklaret omkring din uddannelse og fremtid.

Du er selvfølgelig aldrig alene; dine underviserne vil hele forløbet igennem være i dialog med dig om din trivsel i klassen, og hvor dine styrker og interesser ligger. Det er nemlig vigtigt for os, at du har det godt, når du lærer. Sådan sikrer vi, at du trygt og sikkert får prøvet dig selv og dine evner af, så du kan blive en stolt håndværker.

YouTube er deaktiveret.

1:16 minutter

Du bliver introduceret til

Uddannelse


Frisør (EUD)

Varighed


Grundforløb 1 varer 20 uger

Start hvert år  i august

 

Lokation


Dollerupvej 4, Aarhus C

Bor du langt væk?
plads på skolehjemmet

Sådan arbejder vi

Vi gør meget ud af, at du og dine kammerater får en anderledes skoledag. Meget af tiden arbejder vi på tværs af teoretiske og praktiske fag. Vi arbejder meget med temaer og projekter, og ofte også på tværs af de forskellige erhvervsfag, så sammenhængen bliver tydelig. Vi har stor fokus på din og dine kammeraters trivsel, og derfor vil motion og bevægelse være en integreret del af din skoledag.

På grundforløb 1 skal du have klasseundervisning i dansk og matematik to dage om ugen. Resten af tiden bruger du på dine erhvervsfag. Læs mere om fagene på grundforløb 1.