AARHUS
TECH

Grundforløb 1 - Styling og livsstil

Styling og livsstil

for dig der kommer fra 9. eller 10. klasse


Fantasi og kreativitet skaber rammerne

For dig, der har interesse for mode, stil, form og farver. Her får du lov til at udforske og afprøve flere af de kreative fag. Måske du får mere mod på at prøve kræfter med din store interesse, men det kan også være, at du får øjnene op for nye og spændende retninger. På denne fagretning kan alt ske - din fantasi og kreativitet er med til at skabe rammerne.

Du kommer til at arbejde med både personlig stil og klædelighed inden for fx hårstyling, make-up og tøj - lige fra, hvordan man udfører simple make-up looks, farver bryn og vipper til hvordan man skaber store events såsom modeshow eller photoshoots.

På Styling og livsstil skal du lære om, hvordan man servicerer og kommunikerer med kunderne samt det at kunne læse en kundes behov. Desuden kommer vi omkring planlægning, arbejdsmiljø, samfund og sundhed. 

YouTube er deaktiveret.

1:16 minutter

Du bliver introduceret til

Uddannelse


Frisør (EUD)

Varighed


Grundforløb 1 varer 20 uger

Start hvert år  i august

 

Lokation


Dollerupvej 4, Aarhus C

Sådan arbejder vi

Vi gør meget ud af, at du og dine kammerater får en anderledes skoledag. Meget af tiden arbejder vi på tværs af teoretiske og praktiske fag. Vi arbejder meget med temaer og projekter, og ofte også på tværs af de forskellige erhvervsfag, så sammenhængen bliver tydelig. Vi har stor fokus på din og dine kammeraters trivsel, og derfor vil motion og bevægelse være en integreret del af din skoledag.

På grundforløb 1 skal du have klasseundervisning i dansk og matematik to dage om ugen. Resten af tiden bruger du på dine erhvervsfag. Læs mere om fagene på grundforløb 1.