AARHUS
TECH

3. - 6. klasse

Byg et hus på AARHUS TECH

Byg et hus er et undervisningsforløb, der henvender sig til grundskolens 3.-6. klasser. Forløbet er udviklet med det for­­mål at byde ind i den åbne skole med praksisnær og anvendelsesorienteret undervisning. Forløbet un­der­støtter kom­petence­områder i mange af skolens fag og i det time­løse obligatoriske emne Ud­dannelse og job.

Selve afviklingen af forløbet foregår i et samarbejde mel­­­lem grundskolens lærere og ledere og AARHUS TECHs lærere og ledere.

Eleverne skal i løbet af de 4 skoleår bygge et hus i størrelsesforholdet 1:20. På de forskellige årgange vil der være fokus på følgende:

  • 3. klasse: Råhuset
  • 4. klasse: Rum, vinduer og døre
  • 5. klasse: Tag
  • 6. klasse: El og vand

Læs mere om forløbet i vores folder, og se evt. nedenstående videoer, som blev optaget og udgivet under corona-nedlukningen, for at få et indblik i forløbets indhold.

Kontakt Line Holtzmann Jensen for at høre mere om forløbet, muligheder for tilpasning og bestilling.
M +45 6198 7334
lhje@aarhustech.dk

Byg et hus i Aarhus er blevet til i et samarbejde mellem Aarhus Kommune, Dansk Byggeri Øst­jylland / Aarhus Håndværkerforening og AAR­HUS TECH - efter inspiration af samme koncept i Esbjerg (udviklet i samarbejde mellem Esbjerg Kommune og Esbjerg Tekniske Skole / Rybners).

YouTube er deaktiveret.

18:44 minutter

YouTube er deaktiveret.

22:42 minutter

YouTube er deaktiveret.

14:42 minutter

YouTube er deaktiveret.

10:39 minutter