AARHUS
TECH

FUTURE10 - Den grønne linje

Lær om naturen - i naturen

På Den grønne linje er vi optagede af naturens vilkår og vidundere, og vi elsker at være ude i det fri. Vi sidder ikke bare inden for klasseværelsets vægge og hører om naturen – vi træder ud i den!

 

Få viden gennem sanserne

Når vi lærer gennem vores sanser, bliver det nemmere at forstå, hvordan det hele hænger sammen, og hvordan vi mennesker påvirker naturens balance på godt og ondt. Derfor tager vi dig med ud i elementerne for at opdage og opleve de mirakler den naturlige verden byder på. Vi klatrer op i træernes kroner, når vi skal at studere bladenes fotosyntese. Og vi laver et bål, når vi skal blive klogere på forbrændingsprocesser og kulstofkredsløbet.

 

Det handler om at gøre en forskel

Vi har fokus på, hvordan man værner om plante- og dyreliv, og hvordan menneskeheden går fra at udnytte naturens ressourcer til at bruge dem ansvarligt og bæredygtigt. Vi bidrager selvfølgelig også selv, mens vi lærer. Det kan fx være ved at designe og bygge forskellige typer af insekthoteller for at undersøge effekten af dem på forskellige arter.

 

Vælg Den grønne linje, hvis du...

  • interesserer dig for miljøbeskyttelse og klimaforandring.
  • nyder at være sammen med andre udendørs.
  • kan lide at være aktiv og bruge dine hænder.
  • synes håndværk og design, samfundsfag og idræt er spændende.


Har du spørgsmål til det konkrete indhold på Den grønne linje? Kontakt Sofie, som underviser linjen, på sbha@aarhustech.dk eller 2613 5740.