AARHUS
TECH

FUTURE10 - Den grønne linje

Lær om naturen - i naturen

Den grønne linje er for dig, der nyder at være under åben himmel, elsker udendørsaktiviteter og gerne vil bruge naturen som frirum. Du lærer at skaffe og tilberede mad i naturen, færdes til lands og til vands samt overnatte udendørs. Vi undersøger desuden, hvordan naturen kan virke som et pusterum, som giver os ny energi. Sådan bliver du i stand til at holde dig mæt, tør, varm og tryg i det fri.

 

Få viden gennem sanserne

Når du lærer gennem dine sanser, bliver det nemmere at forstå, hvordan det hele hænger sammen. Derfor tager vi dig med ud i det fri for at opdage og opleve, de udfordringer og potentialer den naturlige verden byder på. Vi følger årets gang, og de enkelte fag og emner følger naturens orden. Linjen kræver ingen særlige forkundskaber. Her er plads til alle, som vil sanse elementerne, lige fra lyden af at gå i sneen til lugten af bål.

                                   

Med omtanke for miljøet og klimaet

Friluftsliv og naturbevarelse går hånd i hånd.  Vi har fokus på, hvordan man værner om plante- og dyreliv, og hvordan menneskeheden går fra at udnytte naturens ressourcer til at bruge dem ansvarligt og bæredygtigt. Vi bidrager selvfølgelig også selv, og laver projekter med bæredygtighed i fokus.

 

Vælg Den grønne linje, hvis du...

  • interesserer dig for miljøbeskyttelse og klimaforandring.
  • gerne vil være sammen med andre udendørs - også om vinteren.
  • kan lide at være aktiv og bruge dine hænder.
  • synes håndværk og design, samfundsfag og idræt er spændende.


Har du spørgsmål til det konkrete indhold på Den grønne linje? Kontakt Sofie, som underviser på linjen: sbha@aarhustech.dk eller 2613 5740.