AARHUS
TECH

FUTURE10 - Den innovative linje

Undersøg, hvad der er muligt - og gør det!

På Den innovative linje er vi vilde med at udfordre det etablerede ved at gentænke – eller helt nytænke – produkter og ydelser. Vi finder os ikke i begrænsninger uden først at have undersøgt, om vi kan omgå dem ved at gøre noget smartere end hidtil.

 

Inspiration fra yderst til inderst

Gode idéer opstår sjældent ud af den blå luft; hjernen skal stimuleres til at tænke anderledes. Derfor giver vi dig en hverdag med vanebrud. Du kommer til at færdes i klasserum, hvor alt fra indretning til indstilling til undervisning er i bevægelse. Og vi kilder din kreative nerve gennem leg og brætspil – dem du selv udvikler, og dem andre opfinder.

 

Skab det, verden har brug for

Når du går på Den innovative linje, vænner du dig til at observere verden på en ny måde. Du ser ikke længere mangler, men muligheder! Vi lærer dig at gå hele vejen: Fra idéen opstår og produktet designes, indtil du står med det færdige resultat, klar til at blive taget i brug. Nogle gange gør vi det selv, andre gange gør vi det sammen med aarhusianske virksomheder, men alle gange med øje for, at dit arbejde opfylder et reelt behov.

 

Vælg Den innovative linje, hvis du...

  • kan lide at være kreativ og tør prøve dine idéer af.
  • interesserer dig for produktudvikling og iværksætteri.
  • nyder at arbejde med projekter, også sammen med andre.
  • synes håndværk og design, samfundsfag og matematik er spændende.


Er der noget, du vil vide om det konkrete indhold på Den innovative linje? Kontakt Rasmus, som underviser linjen, på rtb@aarhustech.dk eller 6198 7385.