AARHUS
TECH

Besøg os

Kom med indenfor og se vores EUX- og erhvervsuddannelser

Se vores uddannelser, oplev faciliteterne og tal med underviserne

Du skal ikke vælge uddannelse i blinde - derfor tilbyder vi dig forskellige muligheder for at se vores skole og uddannelser.

 

Få en rundvisning

Mindst én gang om måneden afholder vi rundvisninger på vores adresser, hvor du kommer helt ind i værkstederne. Undervejs gør vi dig klogere på, uddannelserne vi besøger. Vi taler med underviserne, og du får mulighed for at stille spørgsmål til skolen, uddannelserne og studielivet generelt.

Rundvisningerne er en god måde at få fornemmelse for skolen og uddannelser, som man er nysgerrige på. Du ser skolen, men vi besøger kun de uddannelser, som du og andre, der har booket rundvisning, er interesserede i. Så skal du ikke bruge halve og hele dage på at se en masse uddannelser, som ikke taler til dig.

Book en rundvisning, når det passer dig.

 

Mød en vejleder på skolen

Du kan lægge vejen forbi vejlederens kontor hver tirsdag og torsdag. Det er en god mulighed, hvis du ønsker en mere personlig samtale, hvor I kan tale om dine styrker, interesser og vilkår for at finde ud af, hvilke uddannelser, som matcher dig.

Hvis de har mulighed for det, giver vejlederne også gerne en rundvisning kun for dig. Det skal i givet fald aftales på forhånd.

Læs mere, og se vejledernes kontakt- og åbningstider.

 

Deltag, når vi holder åbent hus hver vinter...

Hver vinter slår vi dørene op og inviterer alle med interesse for erhvervsuddannelse indenfor. Vi offentliggør vores åbent hus-arrangementer i løbet af efteråret på vores hjemmeside.

 

... eller se med online året rundt, døgnet rundt

Kan du ikke vente med at komme forbi, eller har du højst 4 minutter til at se skolen? Se vores videoer med Mathilde, som viser rundt på vores tre adresser.

 

En skole – tre afdelinger

AARHUS TECH har mere end 25 uddannelser, hvor lækre faciliteter og høj faglighed sætter dagsordenen. Det kræver plads. Derfor er skolen fordelt på tre adresser, der huser specialiserede værksteder, simulatorer og virkelighedstro arbejdsmiljøer.

YouTube er deaktiveret.

2:05 minutter

YouTube er deaktiveret.

2:40 minutter

YouTube er deaktiveret.

3:20 minutter